Tootefotode sessioon, mis hõlmas kohustuslike kataloogipiltide ja meeleolukamate hetkede jäädvustamise ettevõtte vajadusi arvestades.

Kliendi esmane vajadus oli saada  etteantud parameetritele vastavad tootefotod veebipoele. Kuna kasutatakse teisigi meediakanaleid, tegime seeria vahetumaid fotosid tootmisest, toodetest. Tootefotode sessioon kulges meeldivalt toodete olemust avavas õhustikus, mis tegi pildistamise nauditavaks.

Iidlase Maiuse kaubamärki kandvate kalatoodete valmimise päevaring algab varahommikuse kalapüügiga merel, mil piltnik veel magusat und magab.

Kalad püütud, tuleb tema turustamisega hakata tegelema. Kui on hakkamist, nagu Koslapesa perel, siis kantakse selle eest hoolt, et kalale tootena väärtust juurde anda ja turustamise aega võimalikult pikaks venitada.

Haugid purustatud jääs
Kaldale toodud haugid enne töötlemist.

Oleme kokkuleppinud, et lisaks Hiiumaa tootjate veebipoe kataloogi fotodele teeme ka tootmisest ja toodetest meeleolukamaid fotosid, mida erinevates meediakanalites kasutada.  Rõõmsa ja lahke olemisega perenaine Liana ja pere pesamuna avavad uksi, mille taga kalast tooteks valmimise erinevad etapid nähtavaks saavad.  Ühiselt veedetud aeg ja räägitud jutud on loonud mõnusa õhustiku, kus puudub poseerimine ja hakkaja ettevõtjatest perekonna argipäev oma loomulikkuses nähtavaks saab. Üheks vestluse teemaks on ettevõtja pildivajadus, kuidas ise lihtsalt vaja minevaid, meeleolukaid fotosid teha.

Jagan tootefotode sessiooni lähtepaketti, mida vastavalt kliendi vajadustele kujundatame sobilikuks. Hinnad sõltuvad nii toodete keerukusest kui kogustest, pildistamise protsessist. Kas vajatakse lavastatud pilte, kasutatakse modelle?

Kalatooteid tootva pereettevõtte perenaine Liana pesamunaga
Perenaise Liana jagab oma aega kalatoodete valmistamise ja emaks olemise vahel.
Tootefotode sessioon. Tootmine.
Iidlase Maiuse kaubamärki kandvate kalafileede vinnutamine.
Tootefotode sessioon. Õhukesed vinnutatud kalafileed.
Iidlase Maiuse kaubamärki kandvad õhukesed, vinnutatud kalafileed enne pakendamist.
Tootefoto sessioon. Kalatoodete pildistamine.
Iidlase Maiuse kaubamärki kandvad haugifileed enne suupärasteks ampsudeks tükeldamist ja kõike jälgiv perekass.
Tootefoto valgel taustal. Iidlase Maius. Vinnutatud ahvena filee.
Tootefoto valgel taustal. Iidlase Maiuse kaubamärki kandev vinnutatud ahvena filee. Tootja: OÜ Koslapesa